Wunder is een creatief geleid en strategisch gedreven branding bureau uit Amsterdam.

We zien dat veel merken een beetje van alles zijn. Lekker veilig. Maar niet onderscheidend of opvallend. Dat is niet goed voor je merk. Om over je business maar te zwijgen. Daarom ontwikkelen wij heldere communicatieve merken die opvallen én zakelijk succesvol zijn.

Bekijk ons portfolio

Wat we doen

Wij hebben de creatief strategische kennis in huis om merken te ontwikkelen die jouw business versterken. Merken met een inspirerende merkstrategie, dynamisch design en veelbelovende namen.

Bekijk diensten

Hoe we het doen

Het beste werk komt samen tot stand. Jij bent specialist van je merk, de markt, trends en doelgroep. Wij zijn je strategische en creatieve partner. Samen zijn we een effectief team dat je merk tot leven brengt.

We ontwikkelen je merk tijdens inspirerende workshops, creatieve sessies en open reviews. Zo zetten we samen stappen naar successen.

Maak kennis met ons

Onze opdrachtgevers

Het succes van onze uiteenlopende opdrachtgevers heeft niets te maken met hun omvang of budget. Maar alles met ambitie én gretigheid om die waar te maken.

Onze drive

Blije klanten is wat ons drijft. We zijn sinds de oprichting een vaste waarde in de Top 3 van Nederlandse branding- en design bureaus bij het Grote Klanttevredenheidsonderzoek van Fonk en Multiscope.

Door deze focus en het resultaat van ons werk staan we jaar op jaar tussen de 150 beste bureaus van Nederland. En daar worden wij weer blij van 😃

Kennismaken

Zullen we kennismaken? Plan een gratis gesprek in en ervaar de meerwaarde van Wunder.

Video call inplannen
Bel +31610909242
Mail hello@wunder.nl

Onze diensten

Met welke transformatie kunnen we jou helpen? Klik op de onderstaande diensten.

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling

Je hebt nog geen merk, of wil je merk verder uitbouwen om waarde te creëren voor je doelgroep. Wij zijn strategisch creatieve merkenbouwer en verrassen je graag in dit proces.

Rebranding

Rebranding

Je naam, logo of huisstijl moet vernieuwd of opfrist worden, zodat je beter aansluit en relevant blijft voor je doelgroep. Dit is core business en daarvan kun jij profiteren.

Merk refresh

Merk refresh

Soms is een lichte herziening van je merk genoeg om relevant te blijven. Je verliest hiermee geen opgebouwde herkenning en dus merkwaarde. Slim toch.

Fusie

Fusie

Een fusie zorgt vaak voor synergie en een sterke marktpositie. Maar voor je zover bent heb je wel een gedragen naam en merkstijl nodig. Wij navigeren je hier wel doorheen.

Herpositionering

Herpositionering

Om relevant te blijven moet je soms van positie veranderen. Een andere doelgroep, belofte, pay-off en/of merkstijl zorgt dat je ook in de toekomst succesvol bent.

Pivot

Pivot

Als scale-up zoek je naar de ‘perfect market fit’ en daarom moet je soms van strategische koers veranderen. Het is de truuk om te veranderen, zonder je ‘base’ te verliezen.

Naamsverandering

Naamsverandering

Je naam kan – internationaal – een sta-in-de-weg zijn voor zakelijk succes. Een nieuwe betekenisvolle naam die vrij is voor registratie en gebruik is wat je nodig hebt.

Digitale innovatie

Digitale innovatie

Je kunt niet succesvol zijn zonder inzet van nieuwe technologie. Maar hoe laat je nieuwe technologieën aansluiten bij je strategie en de behoefte van je klanten?

Scale-up branding

Scale-up branding

Je hebt een geweldig idee en drive. Jij bent klaar om investeerders binnen te halen en te groeien. Een goed verhaal en een strak pitch deck gaat je hierbij helpen. Toch?