Wunder is een creatief geleid en strategisch gedreven branding bureau uit Amsterdam.

Wij ontwikkelen dynamische en communicatieve merken. Sterke merken met een missie. Waarmee je altijd relevant bent en het maximale uit je merk haalt.

Waarom we Wunder begonnen

We zijn gestart vanuit het geloof dat elk merk altijd relevant en communicatief moet zijn. Klaar om in te spelen op actuele ontwikkelingen. Zo is je merk een inspirerend zakelijk instrument.

Een communicatief en succesvol merk vraagt om een dynamische en coherente merkstijl. Vrij van zinloze regels. Daarom is onze missie:

Unleash Your Brand.

Wat we doen

Wij hebben de creatief strategische kennis in huis om merken te ontwikkelen die jouw business versterken. We ontwikkelen inspirerende merkstrategieën, dynamisch design en veelbelovende namen.

Dit doen we in co-creatie, waarbij we in workshops en creatieve sessies samenwerken. Dit zijn intensieve, maar hele inspirerende sessies waarbij we samen tot de best mogelijke oplossingen komen.

Strategie

Merkidentiteit
Positionering
Merk-architectuur
Rebranding-strategie

Design

Merkstijl
Logo
Motion design
Digital design

Naamgeving

Merknaam
Merkverhaal
Pay-off
Tone of voice

Wat je nog wel even moet weten…

We zijn grondig. Soms zelfs een beetje vervelend. Waarom? Omdat we vragen stellen, luisteren én nog meer vragen. Van het lastige en kritische soort. Zo komen we tot inzichten, bruikbare ideeën en de meest effectieve en inspirerende merkstrategie of merkstijl.

30 minuten gratis sparren

Je bouwt geen huis zonder met een architect te overleggen en een proefritje maken is ook meer dan logisch wanneer je een auto koopt. Plan direct een gratis één-op-één gesprek in met onze founder Alef de Jong en krijg antwoord op je vragen en reactie op je uitdagingen.