Media Distillery doorgrond video als geen ander

De AI oplossing van Media Distillery doorgrond elke laag van een video.

Kijkerservaring vergroten

Media Distillery is gegroeid van een startup met een slim idee naar een scale-up met een missie. De toekomst van de entertainmentindustrie veranderen; door de ‘viewer engagement’ te vergroten.

Met haar AI-technologie kan Media Distillery elke laag in een video in realtime filteren en inzichtelijk maken. Ze doorgronden video als geen ander. Met deze meta-data stellen ze broadcasters, tv-exploitanten en OTT-aanbieders in staat hun zoekfuncties, aanbevelingen en visuals te verbeteren. Waardoor de gebruikerservaring verbeterd en kijkers langer blijven kijken.

Alles draait om video

De AI technologie doorgrond elke laag in een video. Dit gegeven is het startpunt van de merkstijl. We hebben een bolde en krachtige identiteit ontworpen die past bij de ambitie. Te beginnen met een krachtig en dynamisch logo dat de gelaagdheid symboliseert. De merkstijl bestaat uit herkenbare grafische elementen die voortkomen uit het logo en de gelaagdheid van video. De grafische laag is aangevuld met een bold lettertype en kleurenpallet. Gezamenlijk vormt dit een hele heldere en onderscheidend merk, waarmee Media Distillery opvalt binnen de categorie.

Zo helpen wij Media Distillery met het behalen van hun ambitieuze doelstellen om de entertainment industrie blijvend te veranderen.