Designbureaus top 3

Wunder in Top 3 Nederlandse Designbureaus

Creatieve Awards winnen is leuk. Maar de waardering die we van opdrachtgevers ontvangen is ons dubbel zoveel waard. Daarom zijn we ook trots op de complete uitslag van de RED alert 2021. Onze opdrachtgevers waren zo positief, dat we tot de beste 10% van de Nederlandse creatieve sector behoren. Binnen onze categorie: designbureaus zijn we zelfs de nummer 2.


Top designbureaus FONK100

Elk jaar doen we mee met het Grote Klanttevredenheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd door Multiscope in opdracht van FONK Magazine. Er doen in totaal meer dan 200 bedrijven uit de creatieve sector aan mee. Wunder behoort tot de beste 10% overall en binnen onze categorie – designbureaus – zijn we nummer 2.

Wunder Top 3 FonkDe score van Wunder op alle onderdelen:
– Creativiteit 9,3
– Omgaan met briefings 9,0
– Functioneren als sparringpartner 9,4
– Functioneren als business accelerator 8,7
– Nauwkeurigheid van werken 9,1
– Inzet & service 9,3
– Snelheid van werken 8,8
– Effectiviteit 9,0
– Administratieve afhandeling 8,5
– Relatiebeheer 8,9
– Prijs-prestatie 9,1
– Pro-activiteit 9,1
– Tevredenheid in het algemeen 9,3

Extra trots zijn we op de belangrijkste drivers van succes: effectiviteit (9), functioneren als sparringpartner (9.4) en creativiteit (9.3). Op deze onderdelen scoren we in de top 5 van de hele creatieve sector. De hele uitslag zie je hier onder:

Top2 designbureaus FONK100

Opdrachtgevers bedankt!

We zijn onze opdrachtgevers heel dankbaar voor deze mooie beoordeling. Dit resultaat kunnen we alleen samen bereiken. Bedankt!


Wil je zien welk werk heeft gezorgd voor deze mooie beoordeling? Check dan onze casepagina.