Wunder Branding Agency

Vacature: Senior Brand Designer

Wij zoeken een Senior Brand Designer met de drang om te creëren. Je houdt er van een briefing naar je hand te zetten en van niets iets te maken. Een strategisch uitgangspunt tot bloei te brengen en zo geweldig werk te maken voor mooie merken. Je doet dit niet alleen, maar werk nauw samen met je collega’s (strategie & creatie) én onze opdrachtgevers, zoals RedBull, Greetz, Trust, CliniClowns en vele anderen.

Werk waar je trots op bent

Een mooie plek (en de ruimte) om geweldig werk te maken. We hebben geen uurtje factuurtje cultuur. Je krijgt ruimte en tijd om werk te maken waar je zelf ook trots op bent. Daarom krijgt je van ons een museum jaarkaart om op elk moment inspiratie op te doen. Want in het echte leven én in musea kom je tot de beste ideeën en concepten voor merken.

Mooie relevante opdrachtgevers

Concreet bieden we je een baan waarin je uitgedachte wordt om te groeien en je creatieve stempel te drukken. Dit doe je voor en met relevante opdrachtgevers en een hecht team van strategen en creatieven. Zo gaan we gezamenlijk tevreden opdrachtgevers en creatieve prijzen winnen.

Ervaren conceptuele ontwerper

Een analytische en conceptueel ijzersterke ontwerper met minimaal 4 jaar ervaring in het creëren van merken; logo en huisstijl. Je bent kritisch en neemt geen genoegen met een eerste ingeving. Een merkstrategie weet je door te vertalen naar inspirerende concepten. Je brengt je ideeën analoog én digitaal tot leven en weet de juiste balans te vinden tussen magie en pragmatisme.

Merken en mensen raken

Je hebt meer in je mars dan het maken van hippe tijdelijke stijltjes en wil mensen raken met communicatieve merken die herkenbaar, deelbaar en intrigerend zijn. In de ontwikkeling heb je niet last van het ‘not invented here’ syndroom en kunt goed samenwerken met je collega’s, partners en opdrachtgevers.


Samengevat bieden we jou:


– een leuke, inspirerende werkplek en ruime studio in Amsterdam Noord.
– mooie, relevante opdrachten om aan te werken.
– een contract voor 40 – 32 uur met flexibel in te vullen (thuiswerk)dagen* en uren.
– een solide salaris en arbeidsvoorwaarden.
– een plek om te groeien en kansen te pakken.
– een museum jaarkaart en de tijd om deze te gebruiken!

Overtuig ons, door ons drie dingen te mailen:

1.  je motivatie: mag kort. Maar verleid en overtuig ons.
2. je portfolio: met minimaal 3 (recente) merkstijl; logo en huisstijl project.
3. twee beelden die jou inspireren + een korte uitleg.
(mail kan naar hello@wunder.nl)

* Je bent flexibel in het invullen van de werkdagen en uren. We zitten nu – en na de corona – niet meer elke dag op de studio in Amsterdam Noord. We blijven ook remote werken en komen dan digitaal samen.
Dus kom je niet (meer) uit de Randstad, maar wil je wel voor A-merken werken? Dan is dit je uitgelezen kans.