RS Finance – Let’s be better

RS Finance, een accountantskantoor met een drive

Geen gewoon accountantskantoor

RS Finance bestaat 10 jaar en is gegroeid van een boekhoudkantoor naar een accountantskantoor met meerdere vestigingen in de randstad, Curaçao en Belgrado. Maar ze zijn zeker geen typisch accountantskantoor. Bij RS tref je geen stoffige mannen in pak aan. Maar ondernemende adviseurs die de moderne ondernemer aanspreken vanuit dezelfde ambitie, waarden en in dezelfde taal.

Let’s be Better

RS staat voor Rock Solid, ook wel steengoed. Dat is de lat, bij alles wat ze doen. Of het nu gaat om een maandafsluiting, de relatie met een klant, een collega helpen of werken en sporten tegelijk. Bij RS Finance doen ze het goed, steengoed. Dit vragen ze ook van hun klanten. Dus; lets be better!

AI fotografie

Een van de waarden van RS is ‘Innovatief’. Ze blijven zoeken naar nieuwe wegen. Omarmen nieuwe technologie in een vroeg stadium en passen dit toe in het voordeel van hun klanten. Voorop blijven lopen is waar ze energie van krijgen. Het zin in het DNA.

Deze innovatiedrang komt terug in de fotografie die – in samenwerking met Sander Coers – gemaakt is aan de hand van AI Technologie. Dit levert vernieuwende, iets vervreemdende fotografie op dat goed past bij het grensverleggende en speelse karakter van RS Finance.