Wunder helpt merken door samen een heldere merkstrategie, fascinerende merknaam, communicatief logo en dynamisch huisstijl te ontwikkelen.

Oké, horen we je denken, maar waarom zou ik met Wunder samenwerken?

1

Omdat je je merk wil ontketenen.

Veel merken zijn van alles een beetje. Lekker veilig misschien, maar niet onderscheidend of krachtig. Het doet dan ook weinig voor je merk. Om over je business maar te zwijgen. De kracht van Wunder ligt in de magische interactie tussen strategisch denken en creatief doen. Zo ontwikkelen we samen een merk dat je businesspotentieel benut. En je merk ontketent.

2

Omdat je succes samen creëert.

Jij bent de specialist van je markt, doelgroep, trends en merkgeschiedenis. Wij zijn je strategisch en creatieve specialisten. Samen vormen we het brandteam en werken we volgens een beproefde methodiek met korte, doelmatige sprints. We co-creëren. Onderzoeken alle mogelijkheden. En zetten zo samen grote stappen naar succes.

3

Omdat zinloze huisstijlpolitieregels niets opleveren.

Bevrijd je van regels waarvan niemand weet welk doel ze dienen. Wunder vindt dat merken relevant moeten zijn en dat ze jouw collega’s, communicatie en business moeten vooruithelpen. Daarom leveren we fijne handvatten en online tools die jouw collega’s aanmoedigen om het potentieel van je merk maximaal te benutten. Op een slimme en consistente manier.

4

Omdat je ooit het lef had om te leren fietsen.

Wie niet waagt, die niet wint. Dat geldt ook voor onze onconventionele aanpak. Verwacht van ons geen lijvige strategische rapporten of presentaties. Dat is alleen maar zenden. Samen ontwikkelen we je merk tijdens inspirerende workshops, creatieve sessies en open reviews. Een avontuurlijke reis waarbij we drempels overwinnen en dappere keuzes maken. Vallen, opstaan en gaan!

5

Omdat je wereld razendsnel verandert.

Toegegeven: die reden hoor je vaker. We zijn namelijk ook realistisch. Wunder ontwikkelt samen met jou een dynamisch merk. Met een merkstrategie als stevig fundament. En een beloftevolle naam plus communicatieve merkstijl. Zodat je merk makkelijk inspeelt op veranderingen én relevant blijft. Zo geef je je merk vleugels…

6

Omdat blije klanten onze drive zijn.

Wunder wil geen creatieve prijzen winnen. Klinkt misschien gek voor een bureau dat eerder ADCN, Dutch Design en European Design Awards won. Maar creatieve prijzen willen winnen, staat het oplossen van de echte merkuitdaging in de weg. We krijgen daarom liever de erkenning van jou als opdrachtgever. Dat is voor ons de ultieme bevestiging.

7

Omdat resultaten voor zich spreken.

Al 7 jaar op rij staan we in de Top 3 van Nederlandse branding bureaus, bij het Grote Klanttevredenheidsonderzoek van Fonk en Multiscope. Ook in 2021 weer. In ons 2e jaar waren we SAN – New Kids on the Block runner-up. Ook de merken waarmee Wunder werkt scoren goed. RedBull, CliniClowns en Talpa Network staan als een huis en startup Camptoo behoort nu tot de European Fastest growing companies.

30 minuten gratis sparren

Je bouwt geen huis zonder met een architect te overleggen en een proefritje maken is ook meer dan logisch wanneer je een auto koopt. Plan direct een gratis één-op-één gesprek in met onze founder Alef de Jong en krijg antwoord op je vragen en reactie op je uitdagingen.